Date: 20.04.2024

YURTBİLİR MENKUL & GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş

13.11.2015
Menkul ve gayrimenkul yatırımda güvenilir çözüm ortağınız Yurtbilir Yatırım A.Ş. profesyonel kadrosu, müşteri memnuniyetini hedefleyen hizmet anlayışı ve kökleşmiş kurumsal yapısıyla ortaklarına kazandırmaktadır.

Misyonumuz; gayrimenkul portföyü çeşitlendirilmiş, risk unsuru azaltılmış, piyasa koşullarında yüksek gelir getiren bir yapıya sahip olmaktır.

Hedefimiz; büyüyerek ortaklarının yatırımlarına değer yaratmak, kârlılığını ve sağlam bilanço yapısını korumak, yüksek kalitede projeler geliştirmek, personelinde motivasyon ve iş tatmini yaratmaktır.

YURTBİLİR MENKUL YATIRIMLARI
Yurtbilir Yatırım A.Ş. Yurtbilir ailesinin fertlerinden Özcan ve Levent YURTBİLİR tarafından gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek ve menkul değerlere yatırım yapmak amacıyla kurulmuştur.

Yurtbilir ailesi ülkemizin hatta dünyanın güzide şirketlerinden Nuh`un Ankara Makarnasının (% 100) ve Nuh Çimento`nun (Çoğunluk) sahibi olan Nuh Ticaret A.Ş.`nin kurucu ortaklarındandır. Dolayısı ile bu şirketlere ait olan hisseler Yurtbilir Yatırım A.Ş. portföyünde bulunmaktadır.